Pentru marmelada delicioasa de gutui eu am cumparat 11 kg de gutui. Le-am spalat bine, le-am taiat in patru, le-am scos casutele cu samburi si le-am razuit in robot.
Pentru marmelada delicioasa de gutui eu am cumparat 11 kg de gutui. Le-am spalat bine, le-am taiat in patru, le-am scos casutele cu samburi si le-am razuit in robot si le-am pus intr-o cratita mare cu un litru de apa pe foc mic, aproximativ 2 ore.apoi a doua zi le-am mai pus pe foc mic cam jumatate de ora dimineata pana sa plec la servici, dupaamiaza din nou la foc mic vreo ora, doua si am adaugat zaharul abia a treia zi cand le-am mai pus la foc mic vreo doua ore, insa am luat deoparte cam a cincea parte in care am adaugat zaharina lichida(aceasta portie fiind pentru mama mea care are diabet).am adaugat aspirina pisata, mai un clocot mic si puse in borane spalate bine si uscate in cuptor. le-am pus la caldura intre paturi pana se racesc.
Marmelada delicioasa de gutui se poate servi la clatite, pe paine, in cornulete, chiar si pe o farfurioara cand iti e dor de ceva dulce si aromat.
Incep să fiu pe lângă de tot cu denumirea rețetelor, dar chiar nu știu cum să surprind în câteva...
Desert guguluf cu fructe de padureDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri