Pasta de migdale

Se pun la mixer ovazul, apa, zeama de lamie, mierea si marul. Se amesteca bine cu piureul de migdale si cu aromele.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti ovaz macinat fin
  • 1 ceasca apa
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri de miere
  • 1 mar taiat in bucatele
  • 1 lingura piureu de migdale
  • 1 varf de cutit praf de vanilie
  • 1 varf de cutit scortisoara

Mod de preparare

Se pun la mixer ovazul, apa, zeama de lamie, mierea si marul. Se amesteca bine cu piureul de migdale si cu aromele.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...