Peste ouale batute se adauga zaharul, coaja si zeama de la cele 4 lamai, untul si maizena. Se pune compozitia rezultata pe foc (flacara medie) ptr. 1
Peste ouale batute se adauga zaharul, coaja si zeama de la cele 4 lamai, untul si maizena.
Se pune compozitia rezultata pe foc (flacara medie) ptr. 10-15 minute.
NU lasati sa fiarba!.
Se amesteca continuu pana cand compozita se ingroasa si devine cremoasa.
Turnati in borcanse sau in ce vreti sa-l pastrati.
Se poate pastra la frigider 2-4 saptamani sau la congelator 1 an.
Reteta Lemon curda fost propusa de Mudjahista
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti