Ardeii iuti cu gogonele sunt o combinatie ideala de iute cu acrisor, care se pot consuma cu preparate din carne si peste.
Se slapa gogonelele si se oparesc in apa cu o lingurta de sare grunjoasa si o crenguta de cimbru. Se scot apoi pe servet. Cu ardeii iuti de procedeaza la fel.
Dupa ce s-au scurs de apa, se aranjeaza ardeii iuti si gogonelele in borcane.
Se toarna peste legume otet de vin alb, pana le acopera. Se pune cate o foaie de dafin. Se acopera borcanele si se lasa sa se mureze timp de o luna, intr-un loc racoros, uscat si fara lumina.
Ardeii iuti se pot consuma cu preparate din carne si peste si se pastreaza la frigider.
Suntem în Săptămâna Albă, avem dezlegare la ouă și la produse lactate, așa că pentru Lăsata Secului de...
Aperitiv tort, cu oua si lactateIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.