Ardei umpluti cu varza

la 10 ardei grasi potriviti incape o varza mica tocata fin si 2 morcovi rasi, frunze de telina tocate si sare dupa gust (mai multa sa tina). Se freaca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ardei grasi
  • o varza mica
  • 2 morcovi
  • frunze de telina
  • sare

Mod de preparare

la 10 ardei grasi potriviti incape o varza mica tocata fin si 2 morcovi rasi, frunze de telina tocate si sare dupa gust (mai multa sa tina). Se freaca varza tocata cu morcovii rasi si telina si sarea pana se inmoaie varza, se scruge bine de zeama care o lasa (este amaruie) si se umplut ardeii grasi (scobiti de samburi) iar capac poti pune o felie de morcov mai mare. Se aseaza in borcane, cu gura in sus, unul langa altul, ca sa incapa cat mai multi, poti pune printre ei si felii de morcovi. Se face o saramura din apa cu sare mare, cam o lingura plina la 1l apa (rece), se lasa sa se topeasca bine sarea si se umple borcanul pana la gura. Nu se pune capac, se asteapta sa se mai lase zeama, se mai adauga saramura. Se pastreaza bine peste iarna si sunt foarte buni ca salata langa mancaruri cu carne si sosuri.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Galuste cu prune

Reteta facuta de la Moku tare bune au fost http://www.bucataras.ro/retete/galuste-cu-prune-64040.html Am dus si la...

Galuste cu prune
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca