la 10 ardei grasi potriviti incape o varza mica tocata fin si 2 morcovi rasi, frunze de telina tocate si sare dupa gust (mai multa sa tina). Se freaca
la 10 ardei grasi potriviti incape o varza mica tocata fin si 2 morcovi rasi, frunze de telina tocate si sare dupa gust (mai multa sa tina). Se freaca varza tocata cu morcovii rasi si telina si sarea pana se inmoaie varza, se scruge bine de zeama care o lasa (este amaruie) si se umplut ardeii grasi (scobiti de samburi) iar capac poti pune o felie de morcov mai mare. Se aseaza in borcane, cu gura in sus, unul langa altul, ca sa incapa cat mai multi, poti pune printre ei si felii de morcovi. Se face o saramura din apa cu sare mare, cam o lingura plina la 1l apa (rece), se lasa sa se topeasca bine sarea si se umple borcanul pana la gura. Nu se pune capac, se asteapta sa se mai lase zeama, se mai adauga saramura. Se pastreaza bine peste iarna si sunt foarte buni ca salata langa mancaruri cu carne si sosuri.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii