Castraveţi bulgăreşti reţetă cu Picant Fix

Castraveţi bulgăreşti reţetă. Castravetii murati cu Pikant Fix se pastreaza mai bine si pe termen mai lung.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Castraveţi bulgăreşti reţetă
  • 5 kg de castraveti mici
  • 2 capatani de usturoi
  • o legatura de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 radacini de hrean
  • un pachet Picant fix dulce acrisor
  • 1
  • 75 l apa
  • 3 l otet de 9 grade
  • 150 g zahar

Mod de preparare

Castravetii mici si sanatosi se spala si se pun in borcane, in picioare. Se adauga in borcane catei de usturoi curatati, patrunjel netocat si marar. Radacinile de hrean se razuie de coaja si se taie bastonase de 4-5 cm, care se repartizeaza in borcane. Continutul plicului de Picant Fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul conform instructiunilor de pe ambalaj. Compozitia astfel obtinuta se toarna fierbinte peste castraveti. Se inchid borcanele ermetic si, dupa ce s-au racit, se pun in camara.


Castravetii astfel murati se pot servi, dupa acrire, alaturi de frituri la gratar sau cuptor, dar si tocanite sau alte mancaruri cu carne.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide