Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare, vreo 15 minute. Se asaza in borcan, cu boabe de piper si f
Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare, vreo 15 minute.
Se asaza in borcan, cu boabe de piper si frunze de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar.
Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece citeva zile, sa se marineze.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Tochitura din maruntaie de pui
Tocanita cu vinete
Tocanita de pipote cu inimi
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti