Coaja de lamaie confiata se adauga la prajituri, deserturi sau bauturi. se curata coaja de lamaie, se pastreaza numai partea galbena. Indepartati partea alba, este amara.
Pentru coaja de lamaie confiata se curata coaja de lamaie, se pastreaza numai partea galbena. Indepartati cat de mult din partea alba, este amara.
Se amesteca apa si zaharul intr-o craticioara si se tine pe foc 10 minute sau pana devine un sirop.
Se adauga cojile de lamaie si se lasa sa fiarba in sirop 5 minute.
Se ia deoparte si se lasa sa se raceasca. Se pune in borcan, care se pastreaza la frigider.
Coaja de lamaie confiata se adauga la prajituri, deserturi sau bauturi.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa