Coaja de lamaie confiata se adauga la prajituri, deserturi sau bauturi. se curata coaja de lamaie, se pastreaza numai partea galbena. Indepartati partea alba, este amara.
Pentru coaja de lamaie confiata se curata coaja de lamaie, se pastreaza numai partea galbena. Indepartati cat de mult din partea alba, este amara.
Se amesteca apa si zaharul intr-o craticioara si se tine pe foc 10 minute sau pana devine un sirop.
Se adauga cojile de lamaie si se lasa sa fiarba in sirop 5 minute.
Se ia deoparte si se lasa sa se raceasca. Se pune in borcan, care se pastreaza la frigider.
Coaja de lamaie confiata se adauga la prajituri, deserturi sau bauturi.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Este un tort preparat in forma de cozonac, cu blat de cacao si nuca, putin insiropat, cu piersici din compot si crema de...
Desert tort in patrateleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj