Condiment italian

Condimentul italian poate fi folosit pentru specialitatile italiene. Pentru prepararea acestui condiment aveti nevoie de oregano, busuioc, rozmarin si cimbru.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru

Mod de preparare

Condimentul italian poate fi folosit pentru pizza sau paste. Pentru prepararea acestui condiment amestecati toate ingredientele. Se pot da prin rasnita pentru a obtine o pudra.

Daca vreti sa faceti o cantitate mai mare multiplicati pur si simplu cantitatile pastrand proportiile.


Condimentul italian se foloseste la pizza sau la paste
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii