Condiment italian

Condimentul italian poate fi folosit pentru specialitatile italiene. Pentru prepararea acestui condiment aveti nevoie de oregano, busuioc, rozmarin si cimbru.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru

Mod de preparare

Condimentul italian poate fi folosit pentru pizza sau paste. Pentru prepararea acestui condiment amestecati toate ingredientele. Se pot da prin rasnita pentru a obtine o pudra.

Daca vreti sa faceti o cantitate mai mare multiplicati pur si simplu cantitatile pastrand proportiile.


Condimentul italian se foloseste la pizza sau la paste
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa