Condiment italian

Condimentul italian poate fi folosit pentru specialitatile italiene. Pentru prepararea acestui condiment aveti nevoie de oregano, busuioc, rozmarin si cimbru.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita rozmarin
  • 1 lingurita cimbru

Mod de preparare

Condimentul italian poate fi folosit pentru pizza sau paste. Pentru prepararea acestui condiment amestecati toate ingredientele. Se pot da prin rasnita pentru a obtine o pudra.

Daca vreti sa faceti o cantitate mai mare multiplicati pur si simplu cantitatile pastrand proportiile.


Condimentul italian se foloseste la pizza sau la paste
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovleac cu linte rosie

Ador supele astea asa cum ador dovleacul. Sunt usor de preparat, sunt hranitoare si se potrivesc atat pentru cei mici cat si...

Supa crema de dovleac cu linte rosie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca