Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri. Pentru preparare aveti nevoie de portocale, mandarine, lamai, grepfrut si vodca.
Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri. Pentru preparare se taie coaja de la citrice, aveti grija sa scoateti cat mai mult din partea alba.
Se pune intr-un borcan si se acopera cu vodca. Inchide borcanul, pune-l in camara si scutura-l o data pe zi.
Dupa doua saptamani, scoate coaja si inlocuieste-o cu alta noua. Tine inca doua saptamani, dupa care scoti cojile si ai esenta de citrice.
Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa