Se curata fasolea de codite si de varfuri, se pune la fiert in apa care clocoteste. Se adauga sarea in timpul fierberii si se lasa pe foc pana cand se
Se curata fasolea de codite si de varfuri, se pune la fiert in apa care clocoteste. Se adauga sarea in timpul fierberii si se lasa pe foc pana cand se inmoaie fasolea. Se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri, verdeata tocata si o ceasca de ulei. Se fierbe destul de mult, ca sa poata fi consumata asa cum a fost conservata, pentru ca fasolea fiarta pe jumatate se intareste si nu mai poate fi folosita. Fasolea se raceste si se pune in sticle cu gatul larg, impreuna cu zeama in care a fiert. Se leaga sticlele cu celofan pus in doua si se pastreaza in camara ca orice conserva.
Alte retete:
Zacusca de fasole
Zacusca de vinete
Zacusca de ghebe
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii