Garnitura delicioasa pentru fripturi se face din 1 kg morcovi, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 kg ardei kapia.
Pentru garnitura delicioasa pentru fripturi, morcovul si telina se dau pe razatoare, apoi ardeii, gogonelele si ceapa se taie julien, dupa care toate se pun in cratita. Peste ele, se toarna o solutie facuta din 500 ml de otet de 9 grade, 1 l de apa, 500 g zahar si o lingura cu varf de sare. Se pun la fiert si clocotit; se pune in vas peste zarzavat. Se acopera vasul si se lasa timp de douazeci si patru de ore. Dupa aceea, se scurg de zeama si se amesteca cu doua borcane de mustar, 2 fire de hrean ras pe razatoarea mica, 250 ml de ulei, iar la final, se pun in borcane de 400 grame. Se capseaza si se dau la rece.
Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...
Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj