Ghiveci de gogosari, ceapa, fasole verde

Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie ros

Timp pregatire
460 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 morcovi
  • 10 patrunjei
  • 1 kg. fasole verde
  • 8-10 vinete
  • 2 dovlecei
  • 10 gogosari
  • 5 kg. rosii
  • 15 cepe albe
  • 25 ardei grasi
  • 1 litru ulei
  • sare

Mod de preparare

Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa se caleste in ulei, apoi se taie rosiile felii si, dupa ce s-a calit ceapa, se asaza zarzavatul stors intr-o cratita mai mare; un rind zarzavat, unul de rosii taiate si ceapa calita printre ele, apoi deasupra inca putin ulei si se da la foc, se mai misca cratita usor sa nu se prinda de ea, se fierbe cca 2 ore. Se ia de la foc, se asaza in borcane nu prea pline, se pune putin ulei deasupra, se fierb in dunst 1/2 ora.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii