Se spala fiecare leguma separat si se curata. Morcovii, vinetele si dovleceii se taie in rondele, ardeiul gras in felii mici si se prajesc pe rind in
Se spala fiecare leguma separat si se curata. Morcovii, vinetele si dovleceii se taie in rondele, ardeiul gras in felii mici si se prajesc pe rind in ulei fierbinte pina capata o culoare deschisa (devin albicioase). Se opareste fasolea spalata si se da in clocot 10 minute. La urma, in grasimea ramasa in vas, se calesc 4 cepe mari, peste care se pune sa clocoteasca 10 minute sucul obtinut din 2-3 kg. de rosii. In fiecare borcan (de 400 ml), se adauga 3 rondele de vinete, 6 de morcov, 3 de dovlecei, 2 linguri de fasole oparita, o lingura de ardei prajit, 2 felii de rosii, o lingurita de ceapa calita si o lingurita de verdeata. Se presara usor cu lingura si se completeaza sucul in fiecare borcan. Deasupra, se pun cite 2 masline. Se leaga cu celofan si se sterilizeaza borcanele pe baie de aburi, lasindu-le sa fiarba cu clocote mici 30 de minute.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii