Gogosari umpluti

Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 1/2kg. varza
  • 200 gr. morcovi si telina
  • 150 gr. ceapa
  • 100 gr. ardei gras
  • 150 ml ulei
  • o foaie de dafin
  • frunze de telina
  • cimbru
  • marar
  • 1/2 lingurita de piper macinat
  • sare
  • otet
  • 25 de gogosari

Mod de preparare

Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Se amesteca totul, se pun condimentele si se lasa compozitia pe foc 5 minute. Se umplu gogosarii, se acopera cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si se pun in borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 gr.) se fierbe in citeva clocote. Cind s-a racit, se toarna peste gogosari si se leaga borcanul cu celofan.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada cu crema de ricotta si ciocolata

Am pregatit pentru weekend acest desert aromat si delicios care efectiv se topeste in gura.

Desert rulada cu crema de ricotta si ciocolata
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise