Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se
Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Se amesteca totul, se pun condimentele si se lasa compozitia pe foc 5 minute. Se umplu gogosarii, se acopera cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si se pun in borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 gr.) se fierbe in citeva clocote. Cind s-a racit, se toarna peste gogosari si se leaga borcanul cu celofan.
Am pregatit pentru weekend acest desert aromat si delicios care efectiv se topeste in gura.
Desert rulada cu crema de ricotta si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura