Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se
Se toaca varza si se pune intr-un vas cu 30 gr. de sare. Se toaca ceapa, se da pe razatoare zarzavatul si se caleste in ulei 1-2 minute, dupa care se adauga ardeiul gras taiat si varza bine stoarsa. Se amesteca totul, se pun condimentele si se lasa compozitia pe foc 5 minute. Se umplu gogosarii, se acopera cu rondele subtiri de telina sau de morcovi si se pun in borcane. Otetul cu apa, sare si zahar (20 gr.) se fierbe in citeva clocote. Cind s-a racit, se toarna peste gogosari si se leaga borcanul cu celofan.
În loc de pască am pregătit acest cheesecake delicios. Dacă faceți un blat bun de aluat și adăugați o cremă de...
Desert cheesecake cu ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata