Se spala maslinele in apa calda, apoi se pun intr-un borcan, se adauga frunze de dafin, piperul, feliile de lamaie, iar apoi se umple borcanul cu o s
Se spala maslinele in apa calda, apoi se pun intr-un borcan, se adauga frunze de dafin, piperul, feliile de lamaie, iar apoi se umple borcanul cu o solutie de otet indoit cu apa, iar deasupra se toarna o lingura de ulei. Se leaga borcanul cu celofan si se lasa la rece.
Se pot servi ca si aperitiv, la salate ori la alte feluri de mancare. Alte retete:
Zacusca Varza murata Piftie de curcan
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa