Rascovii marinati este o conserva de ciuperci delicioasa. Acestia se fierb in apa cu sare, timp de 15-20 de minute, dupa care se clatesc in apa rece.
Rascovii marinati este o conserva de ciuperci delicioasa. Acestia se fierb in apa cu sare, timp de 15-20 de minute, dupa care se clatesc in apa rece. Se face un bait dintr-o parte de otet de 9 grade si trei parti de apa la care adaugam sare, piper, dafin, zahar, cuisoare si enibahar. Se fierbe timp de cinci minute, apoi adaugam buretii sa mai fiarba timp de cinci pana la zece minute, dupa care se scot buretii in borcan, apoi turnam baitul fierbinte. Legam borcanele si le acoperim cu paturi, iar a doua zi, le dam la beci.
Va poftesc la niste minitarte fragede, delicate si elegante( zic eu). Pe cat de simplu sunt de facut, pe atat de delicioase...
Minitarte cu crema de capsuni, Miez de Lapte si friscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj