Rosiile cherry in bulion fara conservant sunt ideale pentru supe si ciorbe, dar mai ales la sosurile pentru paste si pizza.
Rosiile cherry in bulion fara conservant sunt ideale pentru supe si ciorbe, dar mai ales la sosurile pentru paste si pizza.
Se spala si se dau prin masina de stors rosiile tomate. Se pune la fiert pana obtinem aproximativ 2 l de suc pe care il condimentam dupa gust.
Se spala rosiile cherry si se inteapa putin cu o scobitoare, ca sa nu plesneasca la fiert, ci sa-si pastreze forma si se aseaza in borcane. Peste ele se toarna sucul de rosii, se inchid ermetic borcanele. Se fierb in bain-marie aproximativ 30 minute din momentul fierberii.
Se lasa sa se raceasca in apa.
Rosiile cherry in bulion fara conservant se folosesc iarna la diferite mancaruri.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti