Rosiile cherry in bulion fara conservant sunt ideale pentru supe si ciorbe, dar mai ales la sosurile pentru paste si pizza.
Rosiile cherry in bulion fara conservant sunt ideale pentru supe si ciorbe, dar mai ales la sosurile pentru paste si pizza.
Se spala si se dau prin masina de stors rosiile tomate. Se pune la fiert pana obtinem aproximativ 2 l de suc pe care il condimentam dupa gust.
Se spala rosiile cherry si se inteapa putin cu o scobitoare, ca sa nu plesneasca la fiert, ci sa-si pastreze forma si se aseaza in borcane. Peste ele se toarna sucul de rosii, se inchid ermetic borcanele. Se fierb in bain-marie aproximativ 30 minute din momentul fierberii.
Se lasa sa se raceasca in apa.
Rosiile cherry in bulion fara conservant se folosesc iarna la diferite mancaruri.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii