Salata de popinci cu gogosari

Pentru salata de popinci cu gogosari aveti nevoie de 30 gogosari, o farfurie cu popinci fierte.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 gogosari
  • o farfurie cu popinci fierte
  • 500 ml ulei
  • 1 kg ceapa
  • o capatana de usturoi
  • 3 linguri de otet
  • enibahar
  • foi de dafin
  • piper.

Mod de preparare

Pentru salata de popinci cu gogosari, se taie toate pestisori. Ceapa se pune timp de aproximativ zece minute la fiert cu putina apa, se stoarce de apa si se amesteca totul cu uleiul si usturoiul, dupa care se pune la foc circa un sfert de ora. Catre sfarsit, se adauga condimentele necesare – foi de dafin, enibahar si piper, apoi se pun in borcanele si se sterilizeaza.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa