Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin ore in apa, ca sa se desareze, schimbind apa o data sau de doua ori. Se curata, se scot oasele. Se taie buc
Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin ore in apa, ca sa se desareze, schimbind apa o data sau de doua ori. Se curata, se scot oasele.
Se taie bucati si se asaza intr-un borcan rinduri alternind de bucati de scrumbie, felii de ceapa si felii de morcov, taiate subtiri.
Se mai adauga maslinele oparite, boabele de piper, boabele de mustar, frunza de dafin.
Peste acestea se toarna urmatorul sos : se freaca bine laptii intr-un castron, se pune ulei putin cite putin, si se subtiaza cu otet pina se face un sos albicios.
Deasupra se toarna de un deget ulei, se leaga borcanul si se lasa vreo 5-6 zile sa se marineze.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Spanac cu orez
Paine cu cascaval si ciuperci
Retete Montignac file de cod cu spanac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa