Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin ore in apa, ca sa se desareze, schimbind apa o data sau de doua ori. Se curata, se scot oasele. Se taie buc
Se aleg scrumbii sarate, cu lapti. Se tin ore in apa, ca sa se desareze, schimbind apa o data sau de doua ori. Se curata, se scot oasele.
Se taie bucati si se asaza intr-un borcan rinduri alternind de bucati de scrumbie, felii de ceapa si felii de morcov, taiate subtiri.
Se mai adauga maslinele oparite, boabele de piper, boabele de mustar, frunza de dafin.
Peste acestea se toarna urmatorul sos : se freaca bine laptii intr-un castron, se pune ulei putin cite putin, si se subtiaza cu otet pina se face un sos albicios.
Deasupra se toarna de un deget ulei, se leaga borcanul si se lasa vreo 5-6 zile sa se marineze.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Spanac cu orez
Paine cu cascaval si ciuperci
Retete Montignac file de cod cu spanac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii