Serbet aromat de zahar ars

Pentru serbetul aromat de zahr ars, intr-o cratita punem 300 g zahar la ars, dupa care se stinge cu 2 pahare de apa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 300 kg zahar
  • 2 pahare de apa
  • o  lingura de zeama de lamaie.

Mod de preparare

Pentru serbetul aromat de zahar ars, intr-o cratita punem 300 g zahar la ars, dupa care se stinge cu 2 pahare de apa. Dupa ce s-a topit acest sirop, se pune peste el 1 kg zahar, apoi se topeste la foc moale, dupa care se da la foc iute si se adauga o lingura de zeama de lamaie.


Serbetul aromat de zahar ars se serveste rece.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...