Rosiile se spala, se curata de cotor si se dau pe masina de rosii sau prin storcator (dar recomand masina ca sa stoarca mai bine toata rosia). Sucul
Rosiile se spala, se curata de cotor si se dau pe masina de rosii sau prin storcator (dar recomand masina ca sa stoarca mai bine toata rosia).
Sucul rosiilor se pune intr-o oala, se condimenteaza cu sare si apoi se da la fiert aproximativ o ora. Sticlele in care se va pune sucul se tin in cuptorul incalzit.
Cand e gata sucul fierbinte, se toarna in sticlele calde, se inchid bine si apoi se acopera cu paturi si se lasa sa se raceasca incet.
Se foloseste la sosuri supe sau ciorbe.
Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:
Baigli este o reteta ungureasca de cozonac cu o umplutura generoasa de nuca sau mac. Eu am facut reteta de la o buna...
BaigliIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.