Tocana de legume

Pentru tocana de legume aveti nevoie de 1 kg de ceapa, care se taie pestisori si se caleste intr-un litru de ulei.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de ceapa
  • 500 g morcovi
  • gogosari
  • 3 kg ardei kapia
  • o telina rasa
  • 2 l de suc de rosii
  • sare
  • piper
  • zahar
  • 2 kg de vinete
  • 5-6 ardei grasi

Mod de preparare

Pentru tocana de legume, 1 kg de ceapa se taie pestisori si se caleste intr-un litru de ulei; se adauga 500 g morcovi taiati rondele, gogosari, 3 kg ardei kapia, o telina rasa, 2 l de suc de rosii, sare, piper, zahar, 2 kg de vinete curatate partial si taiate cuburi si 5-6 ardei grasi (nu mai mult pentru a nu deveni amara). Se lasa tocana sa fiarba pe foc, amestecand mereu si dupa ce s-au pus vinetele care sunt ultimele, se da la cuptor. Calda, se toarna in borcane si se sterilizeaza timp de douazeci pana la douazeci si cinci de minute, dupa care se tine in paturi pana se raceste.


Tocana de legume se serveste cu orez.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos