Tocana de legume pentru iarna este ideala pentru mancaruri cu carne sau peste. Pentru a prepara aceasta tocana aveti nevoie de legume si ulei.
Tocana de legume pentru iarna este ideala pentru mancaruri cu carne sau peste. Pentru a prepara aceasta tocana se incinge uleiul si se adauga ceapa la calit, apoi se adauga treptat restul legumelor taiate marunt sau date prin robot. Se amesteca des ca sa nu se lipeasca de fund. Rosiile se decojesc si se dau prin robot. Se adauga la tocana. Se fierbe pana aproape a scazut tot sucul. Se adauga orezul,se mai tine 10 minute si se opreste focul. Se toarna in borcane sterilizate fierbinti si se da la dunst.
Apoi se tin borcanele acoperite cu o patura pana s-au racit.
Tocana de legume pentru iarna se poate folosi la mancaruri cu carne, peste sau orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
O reteta simpla dar foarte buna. Nu necesita mare experienta in bucatarie si nici ingrediente multe.
Macrou la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj