Tocana de legume pentru iarna

Tocana de legume pentru iarna este ideala pentru mancaruri cu carne sau peste. Pentru a prepara aceasta tocana aveti nevoie de legume si ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ceapa taiata marunt
  • ardei verzi copti
  • morcovi
  • rosii
  • ardei kapia
  • sare
  • piper
  • o mana de orez
  • ulei

Mod de preparare

Tocana de legume pentru iarna este ideala pentru mancaruri cu carne sau peste. Pentru a prepara aceasta tocana se incinge uleiul si se adauga ceapa la calit, apoi se adauga treptat restul legumelor taiate marunt sau date prin robot. Se amesteca des ca sa nu se lipeasca de fund. Rosiile se decojesc si se dau prin robot. Se adauga la tocana. Se fierbe pana aproape a scazut tot sucul. Se adauga orezul,se mai tine 10 minute si se opreste focul. Se toarna in borcane sterilizate fierbinti si se da la dunst.

Apoi se tin borcanele acoperite cu o patura pana s-au racit.


Tocana de legume pentru iarna se poate folosi la mancaruri cu carne, peste sau orez.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Macrou la cuptor

O reteta simpla dar foarte buna. Nu necesita mare experienta in bucatarie si nici ingrediente multe.

Macrou la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca