Tocana de toamna

Tocana de toamna este o mancarica consistenta din punct de vedere nutritiv, care se poate pastra foarte bine in borcane si care se poate consuma in perioadele reci.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 ml ulei
  • 1
  • 5 kg ceapa tocata
  • 1
  • 5 kg morcovi rasi
  • 3 kg gogosari
  • 1 telina rasa + frunzele tocate
  • 500 gr radacini de patrunjel
  • rase
  • 450 gr pasta de tomate
  • 8 linguri de orez
  • sare
  • piper
  • dafin dupa gust

Mod de preparare

Se caleste ceapa tocata si se adauga morcovul, telina, patrunjelul, gogosarii taiati cubulete si condimentele. Se lasa sa fiarba la foc mediu, amestecand din cand in cand si cand acestea sunt fierte, se adauga orezul inmuiat din timp. Se lasa in continuare la fiert inca 15 min, apoi se adauga pasta de tomate. Tocana se pune calda in borcane, se leaga si se sterilizeaza 20 de minute.


Tocana se poate servi ca atare sau alaturi de o salata de muraturi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca