Ulei cu chili

Uleiul cu chili se adauga la mancaruri, se pun cateva picaturi la inceput. Pentru aceasta se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti zdrobiti in prealabil.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 10 ardei iuti uscati

Mod de preparare

Pentru uleiul cu chili se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti, care se vor zdrobi in prealabil.
Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul.
Se lasa deoparte pana se raceste apoi se toarna intr-o sticla. Se arunca resturile de ardei iute si se adauga un ardei uscat si gaurit in sticla.


Uleiul cu chili se adauga la mancaruri, se pun cateva picaturi la inceput.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii