Uleiul cu chili se adauga la mancaruri, se pun cateva picaturi la inceput. Pentru aceasta se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti zdrobiti in prealabil.
Pentru uleiul cu chili se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti, care se vor zdrobi in prealabil.
Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul.
Se lasa deoparte pana se raceste apoi se toarna intr-o sticla. Se arunca resturile de ardei iute si se adauga un ardei uscat si gaurit in sticla.
Uleiul cu chili se adauga la mancaruri, se pun cateva picaturi la inceput.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii