Ulei cu chili

Uleiul cu chili se adauga la mancaruri, se pun cateva picaturi la inceput. Pentru aceasta se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti zdrobiti in prealabil.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml ulei de floarea soarelui
  • 10 ardei iuti uscati

Mod de preparare

Pentru uleiul cu chili se pune uleiul intr-o craticioara si se adauga ardeii iuti, care se vor zdrobi in prealabil.
Se pune craticioara pe foc si se tine pana se ifierbanta uleiul.
Se lasa deoparte pana se raceste apoi se toarna intr-o sticla. Se arunca resturile de ardei iute si se adauga un ardei uscat si gaurit in sticla.


Uleiul cu chili se adauga la mancaruri, se pun cateva picaturi la inceput.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de miel

"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...

Ciorba de miel
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii