Vegeta de casa este o conserva de legume foarte aromata, potrivita de pus pentru iarna ca sa ne bucuram de gustul legumelor de vara.
Se curata, se maruntesc cu robotul (inclusiv frunzele, cu codite cu tot, taiate grosier si adaugate la fiecare tura cu bucati de legume), se amesteca cu sare si se pun in borcane cu capac.
Se poate folosi in absolut orice mancare.
Are aroma si gust “complet”, minunat, total diferit de orice combinatie de zarzavaturi pe care am mancat-o pana acum.
Se adauga 2 linguri la inceputul prepararii oricarei mancari, inainte sa se adauge sare.
Eu asa am gasit reteta, asa o dau mai departe. Nu prea stiu daca se incadreaza la paste sau la salate, cert e ca este foarte...
Salata de paste cu sparanghel si suncaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj