Ardeii se coc, se decojesc, se toaca sau se dau prin mixer, apoi se pun la fiert. Separat se face o maioneza din 8 lingurii miere cu 8 lingurii mustar
Ardeii se coc, se decojesc, se toaca sau se dau prin mixer, apoi se pun la fiert. Separat se face o maioneza din 8 lingurii miere cu 8 lingurii mustar si 800 ml ulei.
Dupa ce se fierb circa 40 min ardeii, se toarna aceasta maioneza peste ei si se lasa la fiert inca 40 min. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se toarna compozitia in borcane si se pun la cuptor, se lasa circa 40 min-1 ora.
Se scot, se pun capacele si se mai introduc 2 min. in cuptor, apoi se stinge cuptorul si raman aici pana se raceste cuptorul.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti