Zacusca ardei capia

Ardeii se coc, se decojesc, se toaca sau se dau prin mixer, apoi se pun la fiert. Separat se face o maioneza din 8 lingurii miere cu 8 lingurii mustar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg ardei capia
  • 8 linguri miere
  • 8 linguri mustar
  • 800 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii se coc, se decojesc, se toaca sau se dau prin mixer, apoi se pun la fiert. Separat se face o maioneza din 8 lingurii miere cu 8 lingurii mustar si 800 ml ulei.

Dupa ce se fierb circa 40 min ardeii, se toarna aceasta maioneza peste ei si se lasa la fiert inca 40 min. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se toarna compozitia in borcane si se pun la cuptor, se lasa circa 40 min-1 ora.

Se scot, se pun capacele si se mai introduc 2 min. in cuptor, apoi se stinge cuptorul si raman aici pana se raceste cuptorul.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de salau

  Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...

Ciorba de salau
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca