Zarzavat cu pastai

Pentru zarzavatul cu pastai aveti nevoie de 2 kg pastai, 2 kg conopida, 2 kg dovlecei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg pastai
  • 2 kg conopida
  • 2 kg dovlecei
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • o cana de zahar
  • sare (mai multa decat obisnuit) si
  • 6 aspirine.

Mod de preparare

Pentru zarzavatul cu pastai se curata toate si se taie cubulete, se pun intr-un vas, apoi se amesteca toate la un loc si se lasa de azi pe maine ca sa lase zeama, dupa care se pun in borcane, se leaga bine si se dau la beci.


Zarzavatul cu pastai poate fi folosit la ciorbe si nu numai.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa