Zarzavat cu pastai

Pentru zarzavatul cu pastai aveti nevoie de 2 kg pastai, 2 kg conopida, 2 kg dovlecei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg pastai
  • 2 kg conopida
  • 2 kg dovlecei
  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • o cana de zahar
  • sare (mai multa decat obisnuit) si
  • 6 aspirine.

Mod de preparare

Pentru zarzavatul cu pastai se curata toate si se taie cubulete, se pun intr-un vas, apoi se amesteca toate la un loc si se lasa de azi pe maine ca sa lase zeama, dupa care se pun in borcane, se leaga bine si se dau la beci.


Zarzavatul cu pastai poate fi folosit la ciorbe si nu numai.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare aromata cu vinete si pui

Mancare aromata cu vinete si pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca