Zarzavat de ciorba pentru iarna

Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe. Pentru a pune zarzaravtul pentru iarna aveti nevoie de sare si conservant.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg morcov
  • 1
  • 5 kg patrunjel
  • 1
  • 5 kg gogosari
  • 1 telina
  • 1 kg ceapa
  • 5 kg sare
  • frunze de telina si de patrunjel
  • 2 plicuri de conservant

Mod de preparare

Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe sau ciorbe. De fapt puteti sa il folositi si in loc de delikat. Trebuie doar sa aveti grija sa nu mai puneti sare, pentru ca amestecul va fi deja foarte sarat.

Se spala bine legumele, se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane.

Nu se fieb borcanele cu zarzavat de ciorba pentru iarna, ci se pun direct in camara.


Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna.
Alte retete de conserve pentru iarna recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa