Zarzavat de gogosari

Aceatsa este o conserva delicioasa pentru iarna. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de gogosari si ulei.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • 3 lg sare

Mod de preparare

Aceatsa este o conserva delicioasa pentru iarna. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de gogosari si ulei. Se curata gogosarii si se dau prin masina de tocat.Se amesteca cu sarea si uleiul si se calesc pentru 10 minute. Cine vrea poate adauga putin conservant dar nu e nevoie daca aveti conditii bune de pastrare pentru iarna. Se spala si se usuca borcanele apoi se toarna gogosarii.Se fierb in duns 20 dde minute dupa ce s-au racit apoi se pun in paturi pana a doua zi


Zarzavat de gogosari se foloseste pentru fripturi, sosuri, mancaruri cu orez, etc.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...