Zarzavat de gogosari

Aceatsa este o conserva delicioasa pentru iarna. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de gogosari si ulei.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 500 ml ulei
  • 3 lg sare

Mod de preparare

Aceatsa este o conserva delicioasa pentru iarna. Pentru a prepara aceasta reteta cu legume aveti nevoie de gogosari si ulei. Se curata gogosarii si se dau prin masina de tocat.Se amesteca cu sarea si uleiul si se calesc pentru 10 minute. Cine vrea poate adauga putin conservant dar nu e nevoie daca aveti conditii bune de pastrare pentru iarna. Se spala si se usuca borcanele apoi se toarna gogosarii.Se fierb in duns 20 dde minute dupa ce s-au racit apoi se pun in paturi pana a doua zi


Zarzavat de gogosari se foloseste pentru fripturi, sosuri, mancaruri cu orez, etc.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Milkshake cu unt de arahide și banane

   Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...

Milkshake cu unt de arahide și banane
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii