Zarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.
Pentru zarzavatul din pastai pentru ciorba, punem uleiul in oala, iar peste el asezam zarzavatul in straturi – pastai tocate, morcov ras, rosii tocate sau rase, ceapa tocata fin, gogosarii taiati cuburi, telina si patrunjelul, tocate marunt. Peste fiecare strat presaram putina sare. Punem capac la oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de o ora. Apoi adaugam un pachetel de delicat, zaharul si aspirinele pisate. Amestecam si punem in borcane pe care le legam cu celofan si le fierbem la Bain-Marie timp de 30 de minute. Dupa ce s-au racit, le dam la camara.
Zarzavatul din pastai pentru ciorba poate fi folosit la mai multe mancaruri.
Weekend-ul acesta, fetita mea a avut ca tema pentru scoala sa pregateasca o prajitura impreuna cu un membru al familiei, asa...
Desert prajitura Ora 12Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj