Zarzavat din pastai pentru ciorba

Zarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 kg pastai
  • 2 kg gogosari
  • 2 kg rosii
  • 1
  • 5 kg ceapa
  • 2 legaturi de telina
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 kg morcov ras
  • sare
  • zece aspirine
  • 100 g zahar si
  • 1 l de ulei.

Mod de preparare

Pentru zarzavatul din pastai pentru ciorba, punem uleiul in oala, iar peste el asezam zarzavatul in straturi – pastai tocate, morcov ras, rosii tocate sau rase, ceapa tocata fin, gogosarii taiati cuburi, telina si patrunjelul, tocate marunt. Peste fiecare strat presaram putina sare. Punem capac la oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de o ora. Apoi adaugam un pachetel de delicat, zaharul si aspirinele pisate. Amestecam si punem in borcane pe care le legam cu celofan si le fierbem la Bain-Marie timp de 30 de minute. Dupa ce s-au racit, le dam la camara.


Zarzavatul din pastai pentru ciorba poate fi folosit la mai multe mancaruri.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai rapid desert! Si atat de buuuun!

Desert Tiramisu
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos