Zarzavat pentru iarna fara conservant

Zarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice combinatie de legume va place mai mult.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg patrunjel radacina cu tot cu frunze
  • 1/2 kg telina radacina cu tot cu frunze
  • 1 kg ardei gras verde
  • sare
  • 2 kg rosii

Mod de preparare

Zarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice combinatie de legume va place mai mult. Se spala toate legumele si verdeata, se lasa la scurs. Se decojesc rosiile. Se taie cuburi toate legumele si se toaca verdeata. Se pune sare dupa gust. Se pune in borcane bine spalate si uscate, incercand sa inghesuitit cat mai multa pulpa de zarzavaturi in fiecare borcan. Le infiletati bine. Se fierb borcanele in bain-marie timp de 30 minute de la momentul fierberii apei. Se lasa sa se raceasca in apa.
Se pastreaza la loc racoros.


Zarzavatul pentru iarna fara conservant se foloseste iarna la ciorba.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa