A la grec pentru ciorbe si tocanite

Se pun rosiile la fiert (dupa ce au fost decojite si taiate bucati) pina dispare spuma, se dauga ardeiul taiat, se lasa sa fiarba pina se inmoaie arde

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg rosii decojite
  • 1/2 kg ardei gras
  • frunze de telina
  • ¼ litru ulei
  • sare
  • 10 aspirine

Mod de preparare

Se pun rosiile la fiert (dupa ce au fost decojite si taiate bucati) pina dispare spuma, se dauga ardeiul taiat, se lasa sa fiarba pina se inmoaie ardeiul, se adauga uleiul si sarea dupa gust, se continua fierberea pina se ridica uleiul deasupra. Se pun frunze de telina taiate marunt. Se ia suc din compozitie si se dizolva aspirinele in el si se completeaza la toata compozitia dindu-se inca un clocot. Se pune fierbinte in borcane si se da la dust.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos