O reteta foarte buna
Castraveţi bulgăreşti reţetă
Se clatesc castravetii sub jet de apa rece. Se aseaza castravetii, punem rondele de ceapa si morcov, adaugam boabe de mustar si piper. Intr-o oala se pun 2 l apa, 1 l de otet, sarea si zaharul si se pune pe foc. Dupa ce a dat un clocot se opreste. Borcanele se pun pe ceva metalic pentru a nu crapa de la lichidul fierbinte. Se torna lichidul in borcane, se strang bine cu capac si intr-o oala cu apa cat sa fie pana la gatul borcanelor se sterilizeaza. Dupa ce a inceput sa clocoteasca se mai lasa 10-15 minute. Se acopera cu un prosop si se lasa pana a doua zi, se depoziteaza in beci sau in camara intr-un loc intunecat.
Pot sa va spun despre acest tort asa: crema amaruie de ciocolata, gem de caise dulce-acrisor, fulgi de migdale, din belsug si...
Tort cu ciocolata, gem de caise si fulgi de migdaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.