O reteta foarte buna
Castraveţi bulgăreşti reţetă
Se clatesc castravetii sub jet de apa rece. Se aseaza castravetii, punem rondele de ceapa si morcov, adaugam boabe de mustar si piper. Intr-o oala se pun 2 l apa, 1 l de otet, sarea si zaharul si se pune pe foc. Dupa ce a dat un clocot se opreste. Borcanele se pun pe ceva metalic pentru a nu crapa de la lichidul fierbinte. Se torna lichidul in borcane, se strang bine cu capac si intr-o oala cu apa cat sa fie pana la gatul borcanelor se sterilizeaza. Dupa ce a inceput sa clocoteasca se mai lasa 10-15 minute. Se acopera cu un prosop si se lasa pana a doua zi, se depoziteaza in beci sau in camara intr-un loc intunecat.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti