Gustare picanta

Toate ingredientele se toaca marunt (cu exceptia morcovului, care se rade). In otet, se adauga sare si zahar (fara apa) si apoi se pun ingredientele.

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 ml otet
  • 65 gr. sare
  • 75 gr. mustar
  • 1 lingura zahar
  • 125 ml. ulei
  • 550 gr. gogosar
  • 250 gr. ardei gras
  • 250 gr. conopida
  • 250 gr. morcov ras
  • 800 gr. gogonele
  • 250 gr. ceapa

Mod de preparare

Toate ingredientele se toaca marunt (cu exceptia morcovului, care se rade). In otet, se adauga sare si zahar (fara apa) si apoi se pun ingredientele. Se oparesc. Uleiul se freaca impreuna cu mustarul si zaharul (ca o maioneza) si se pune deasupra.
Se serveste la friptura

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!