Usturoi verde in otet

Se aleg fire de usturoi mai vanjoase si se introduc in borcane (preferabil de 800g), un fir cu capatana in sus iar altul cu capatana in jos(pentru a

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • usturoi verde
  • otet
  • boabe de mustar
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Se aleg fire de usturoi mai vanjoase si se introduc in borcane (preferabil de 800g), un fir cu capatana in sus iar altul cu capatana in jos(pentru a umple spatiile libere), iar apoi se pune o lingurita de boabe de mustar in fiecare borcan.

Se prepara otetul ca pentru ardei iuti si optional se pot adauga foi dafin, piper boabe, etc.

Se toarna peste usturoiul verde otetul, fierbinte, cald sau rece, in functie de durata de pastrare.
Se serveste la orice fel de mancare, de catre impatimitii usturoiului.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa