O reteta simpla si cu o aroma placuta.
Puteti pune ardeii iuti fara codita in borcane sau sa-i taiati ca mine pentru a folosi mai putine borcane. Daca-i taiati, puneti aproape o lingurita de sare dupa care ii amestecati.Ii lasati asa vreo ora, doua. I-am pus in borcane, destul de indesati.
Am turnat peste ei amestecul de otet, miere si apa si am capsat bine borcanele.Se pun in loc racoros,ferit de caldura.
Puteti adauga stafide in borcanele cu ardei pentru ca acestea le mai ia din iuteala ardeiului.
Stafidele sunt bune de mancat.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii