Varza rosie murata

Varza se curata si se toaca foarte subtire. Se amesteca cu sarea si se lasa aproximativ 2-3 ore asa. Intre timp se spala borcanul si se pun condiment

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg varza rosie
  • 3 linguri sare
  • 2 linguri zahar
  • 2 boabe de piper negru
  • 2 boabe ienibahar
  • 2 cuisoare
  • 1 foaie de dafin
  • 1 borcan de 3 I

Mod de preparare

Varza se curata si se toaca foarte subtire. Se amesteca cu sarea si se lasa aproximativ 2-3 ore asa. Intre timp se spala borcanul si se pun condimentele in el. Se introduce varza si se toarna peste ea otetul cu zaha, racit in prealabil. Se toarna deasupra ulei si se acopera borcanul, dupa care se asaza intr-un loc racoros.


Se serveste varza dupa cateva saptamani.

Alte retete culinare:

Ciuperci la cuptor Saratele Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii