Varza se curata si se toaca foarte subtire. Se amesteca cu sarea si se lasa aproximativ 2-3 ore asa. Intre timp se spala borcanul si se pun condiment
Varza se curata si se toaca foarte subtire. Se amesteca cu sarea si se lasa aproximativ 2-3 ore asa. Intre timp se spala borcanul si se pun condimentele in el. Se introduce varza si se toarna peste ea otetul cu zaha, racit in prealabil. Se toarna deasupra ulei si se acopera borcanul, dupa care se asaza intr-un loc racoros.
Se serveste varza dupa cateva saptamani.
Alte retete culinare:
Ciuperci la cuptor Saratele Placinta de dovleac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii