Se spala vinetele, se curata de coaja, apoi se taie felii sau rondele de 7-8 mm. Se sareaza, se lasa asa o ora, apoi se prajesc pe ambele fete. Se as
Se spala vinetele, se curata de coaja, apoi se taie felii sau rondele de 7-8 mm. Se sareaza, se lasa asa o ora, apoi se prajesc pe ambele fete. Se asaza pe fundul borcanului o frunza de dafin si cateva boabe de piper. Se formeaza apoi straturi alternative de felii de vinete, usturoi, ardei iute si gogosari. Se repeta operatiunea pana se umple borcanul. Se prepara saramura din apa, otet si sare si se toarna rece peste compozitie. Se presara putin salicilat, se inchide borcanul ermetic si se pune in cuptor, in tava, fara apa si se tine pana se infierbanta.
Se serveste dupa cateva zile.
Alte retete:
Pulpe de pui la cuptor Tocanita de pui Ardei umpluti
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa