Ceapa taiata marunt se rumeneste in ulei. Se coc intre timp ardeii, se curata, se taie in bucati si se pun peste ceapa. Vanata se curata de coaja si
Ceapa taiata marunt se rumeneste in ulei. Se coc intre timp ardeii, se curata, se taie in bucati si se pun peste ceapa. Vanata se curata de coaja si se taie cubulete care se introduc in ceapa. Se adauga sare si piper, precum si rosiile curatate de seminte si pielite. Se las ala fiert, pe foc mediu, pana cand scade totul. Se pune zacusca in borcane, se sigileaza si se pun la fiert borcanele in baie de apa jumatate de ora.
Zacusca se serveste ca si aperitiv.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Iahnie de fasole Ciorba radauteana
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti