Ceapa taiata marunt se rumeneste in ulei. Se coc intre timp ardeii, se curata, se taie in bucati si se pun peste ceapa. Vanata se curata de coaja si
Ceapa taiata marunt se rumeneste in ulei. Se coc intre timp ardeii, se curata, se taie in bucati si se pun peste ceapa. Vanata se curata de coaja si se taie cubulete care se introduc in ceapa. Se adauga sare si piper, precum si rosiile curatate de seminte si pielite. Se las ala fiert, pe foc mediu, pana cand scade totul. Se pune zacusca in borcane, se sigileaza si se pun la fiert borcanele in baie de apa jumatate de ora.
Zacusca se serveste ca si aperitiv.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Iahnie de fasole Ciorba radauteana
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.