Zacusca de gogosari si popinci

Zacusca de gogosari si popinci este foarte buna. Aveti nevoie de 5 kg gogosari curatati si dati prin masina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari curatati si dati prin masina
  • 3 kg ceapa calita in ulei si data prin masina
  • 2 kg. de morcovi fierti si apoi tocati
  • 3 kg popinci fierte si apoi tocate
  • 1 l de suc de rosii
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 1
  • 5 l de ulei
  • 2 linguri de zahar
  • sare
  • piper dupa gust
  • 3 foi de dafin si
  • cateva boabe de enibahar.

Mod de preparare

Pentru zacusca de gogosari si popinci se pun toate la fiert si amestecam ca sa nu se prinda, apoi o fierbem pana se ridica uleiul deasupra. Fierbinte o punem in borcane, pe care le legam, apoi le punem la sterilizat si, de la primul clocot, le lasam sa fiarba timp de patruzeci de minute. Acoperim cu paturi pana se raceste, apoi le ducem la beci.


Zacusca de gogosari si popinci se serveste pe paine.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide