Aluat cu branza

Pentru aluatul cu branza se framanta un aluat din branza de vaca, faina si unt proaspat in cantitati egale. Se adauga un praf de sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • branza de vaca
  • faina
  • unt proaspat
  • sare.

Mod de preparare

Pentru aluatul cu branza se framanta un aluat din branza de vaca, faina si unt proaspat in cantitati egale. Se adauga un praf de sare.


Acest aluat cu branza poate servi la placinte, tarte etc.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...