Aluat cu ulei

Pentru aluatul cu ulei se face un aluat potrivit de moale din jumatate de ceasca ulei, jumatate ceasca apa, un praf de sare si faina cat cere.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumatate de ceasca ulei
  • jumatate ceasca apa
  • un praf de sare
  • faina cat cere.

Mod de preparare

Pentru aluatul cu ulei se face un aluat potrivit de moale din jumatate de ceasca ulei, jumatate ceasca apa, un praf de sare si faina cat cere.


Aluatul cu ulei se intrebuinteaza la varzari, placinte etc.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...