Aluat de tarte

Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muita si la sirsit galbenusurile. Se framinta putin, atit cit sa fie toate bine a

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt sau 250 gr margarina
  • 100 gr zahar
  • 3 galbenusuri
  • putina sare
  • coaja de lamiie

Mod de preparare

Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muita si la

sirsit galbenusurile. Se framinta putin, atit cit sa fie toate bine

amestecate. Se face ca o sfera si se lasa 1-2 ore, la rece, sau mai mult,

chiar pina a doua zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...