Aluat de tarte

Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muita si la sirsit galbenusurile. Se framinta putin, atit cit sa fie toate bine a

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 200 gr unt sau 250 gr margarina
  • 100 gr zahar
  • 3 galbenusuri
  • putina sare
  • coaja de lamiie

Mod de preparare

Se pune faina intr-un vas, se adauga sarea, zaharul, untul putin muita si la

sirsit galbenusurile. Se framinta putin, atit cit sa fie toate bine

amestecate. Se face ca o sfera si se lasa 1-2 ore, la rece, sau mai mult,

chiar pina a doua zi, cind se va intinde o foaie si se vor forma tartele.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort spirală şi o dublă aniversare

Spun o dubla aniversare pentru că,după cum ştiţi în acest week-end am aniversat-o pe mama mea care a împlinit o...

Tort spirală şi o dublă aniversare
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca