Aluat fraged de post

Faina frecata cu apa clocotita capata consistenta, se adauga praf de copt sau bicarbonat. Se mai adauga o lingura de zahar si de ulei si se pregatest

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Bors
  • bicarbonat sau drojdie
  • margarina sau ulei de palmier
  • faina
  • apa clocotita
  • zahar

Mod de preparare

Faina frecata cu apa clocotita capata consistenta, se adauga praf de copt sau bicarbonat.

Se mai adauga o lingura de zahar si de ulei si se pregateste un aluat special pentru placinte de post
Pofta buna!

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa