Aluat pentru cornulete

Se framanta faina cu untul sau margarina, se adauga smantana. Se formeaza un aluat moale si se lasa la rece cateva ore. Se pot face cornulete cu branz

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 200 g unt
  • 200 g smantana
  • putina sare

Mod de preparare

Se framanta faina cu untul sau margarina, se adauga smantana. Se formeaza un aluat moale si se lasa la rece cateva ore. Se pot face cornulete cu branza, saratele sau cornulete dulci (cu rahat, nuca sau gem) care se pudreaza cu zahar.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!