Aluat tip foietaj

Se trece branza prin sita si se amesteca apoi cu untul moale, se adauga faina si sarea. Se framanta bine aluatul si se lasa apoi la rece 2-3 ore. Se i

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 250 gr unt
  • 250 gr branza de vaci
  • sare

Mod de preparare

Se trece branza prin sita si se amesteca apoi cu untul moale, se adauga faina si sarea. Se framanta bine aluatul si se lasa apoi la rece 2-3 ore. Se intinde apoi o foaie de 0-5 cm care se foloseste in loc de foietaj.
Alte retete:

Cornulete cu rahat

Cozonac moldovenesc

Saratele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...