Aluat tip foietaj

Se trece branza prin sita si se amesteca apoi cu untul moale, se adauga faina si sarea. Se framanta bine aluatul si se lasa apoi la rece 2-3 ore. Se i

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 250 gr unt
  • 250 gr branza de vaci
  • sare

Mod de preparare

Se trece branza prin sita si se amesteca apoi cu untul moale, se adauga faina si sarea. Se framanta bine aluatul si se lasa apoi la rece 2-3 ore. Se intinde apoi o foaie de 0-5 cm care se foloseste in loc de foietaj.
Alte retete:

Cornulete cu rahat

Cozonac moldovenesc

Saratele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...