Se separa galbenusurile de albusuri, Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga faina amestecand usor. Se bat albu
Se separa galbenusurile de albusuri, Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga faina amestecand usor. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Se presara nucile si se amesteca usor. Se pune aluatul in forma de tort bine tapetata si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Se poate manca simplu sau umplut cu diverse sortimente de crema. Alte retete de dulciuri:
Cozonac
Aluat frantuzesc
Placinta cu mere
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase