Blat de tort

Se separa galbenusurile de albus. Albusurile in care s-au pus cele 6 linguri de apa se bat spuma. Se introduc apoi galbenusurile si zaharul si le bate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri de faina
  • 12 linguri de zahar
  • 6 linguri de apa

Mod de preparare

Se separa galbenusurile de albus. Albusurile in care s-au pus cele 6 linguri de apa se bat spuma. Se introduc apoi galbenusurile si zaharul si le batem. Dupa ce le-am amestecat bine introducem faina, se amesteca cu o lingura de lemn. Se tapeteaza o forma de tort cu faina in care se pune amestecul rezultat si o introducem la cuptor.
Se poate folosi la umplere orice fel de crema

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu branza, leurda si dovlecei

Tarta cu branza, leurda si dovlecei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca